Prenataal Postnataal Cursussen en workshops De Wondersprong Ons team Praktisch Contact

EHBO bij baby & kind


Met (kleine) kindjes in huis zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Een val of stoot is namelijk snel gebeurd.

Wil je echt goed voorbereid zijn op het geven van eerste hulp bij je kindje? Dan is het aan te raden om een workshop EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen) te volgen. Deze workshop EHBO bij baby en kind gaat door in samenwerking met de professionals van Child care Academy.

Veel onderwerpen komen aan bod zoals verslikken, verstikken, brandwonden, koortsstuipen, vergif, … Je leert de basisvaardigheden om op een juiste manier om te gaan met je kindje en de eerste zorgen toe te dienen bij kleine en grotere incidenten. Ook oefenen we op poppen om de handeling in de vingers te krijgen, van het Heimlich-manoever tot reanimatie bij een baby. 

Deze workshop is onmisbaar voor alle ouders of personen zoals oma, opa of tante die wel eens op jonge kinderen letten. Ook als je professioneel met kinderopvang bezig bent, kan je bij ons terecht voor deze cursus EHBO bij baby en kind.

De deelnemers ontvangen een attest Levensreddend handelen erkend door Kind & Gezin en een syllabus.   De kostprijs bedraagt slechts 40 euro per persoon. Wij voorzien een drankje.

27 juni 2022: VOLZET.

extra datum : 4 juli 2022: hiervoor zijn er nog plaatsjes vrij !

Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Indien het volzet is, geen paniek, we zullen er regelmatig één organiseren. 

Schrijf je in 

Praktische info


Thumbnail
Workshops "EHBO bij baby & kind"
€40 per inschrijving
4 juli van 19u tot 22u