Prenataal Postnataal Cursussen en workshops Ons team Praktisch Contact

Café bebee


Zin in een gezellige after household met een hapje en een drankje onder moeders? Lijkt het je leuk om jou ervaringen te delen?
Dan is Café Bebee iets voor jou. Wij houden van oprechte en eerlijke verhalen.

Ja, we vinden moederschap geweldig.

Het vormt ons tot wie we zijn. We laten ons kleine-meisjes gehalte even achter en we gooien ons in een gans andere rol, in een ander leven waar we onze impulsieve ingevingen even inruilen voor een leven die heel wat organisatie vergt. We ruilen onze onstuimige feestjes in voor liefdevolle knuffel-nachtjes. We proeven van een ander ritme en van andere prioriteiten maar als ik eerlijk mag zijn miste ikzelf soms wel eens de goede vibes die vrouwen elkaar kunnen geven. Al was het maar eens goed gieren met de stommiteiten die we deden toen we op zoek waren naar hoe dat moederschap-ding wel werkte (en ja dat geldt ook voor vroedvrouwen) of om het even over de laatste nieuwtjes te hebben en goede series.

Wij, vrouwen horen niet alleen te moederen en dat is zo klaar als kraanwater alleen is de verrekte drempel er steeds. Ik daag jullie uit om wat minder streng te zijn voor jezelf maar ook naar andere moeders toe, om minder snel te oordelen en om het non-perfecte moederschap te normaliseren.

👶🏼 Kindjes zijn welkom
🤱🏼 Borstvoeding kan uiteraard ook.

Schrijf je in 

Praktische info


Thumbnail
Workshops "Café bebee"
€25 per inschrijving
Nieuwe data's komen er nog aan !