Prenataal Postnataal Cursussen en workshops De Wondersprong Ons team Praktisch Contact

Ons team


Vroedvrouw Evelyne Heyerick

Hoi, ik ben Evelyne, vroedvrouw maar daarnaast kun je ook bij mij terecht voor psychotherapeutische ondersteuning bij fertiliteitsproblemen, zwangerschapsverlies, angst, stress, trauma en depressie voor en na de bevalling. Zelf ben ik mama van 4 kinderen en ken als geen ander de ups en downs tijdens het moederschap. Vanuit die kennis en ervaringen hoop ik jullie te kunnen helpen in jullie meest bijzondere periode. Ik kom tot rust tussen mijn boerderijdieren en hou van uitjes maken met de kinderen en vrienden. Ik kijk er naar uit om jullie bij te staan tijdens jullie meest bijzondere periode. Hopelijk tot gauw!

evelyne@hetkleinewonder.be

Vroedvrouw Charlotte De Bruyne

Hallo, ik ben Charlotte, samen met een hardwerkend, lieve man woon ik in Diksmuide. We zijn trotse ouders van drie super lieve kindjes. In 2011 studeerde ik af als vroedvrouw en had het geluk om onmiddellijk te kunnen starten op de materniteit van AZ Sint-Jan, Henri Serruys. Het was altijd al een droom geweest om als zelfstandig vroedvrouw te kunnen werken. In 2016, ben ik mijn droom achterna gegaan. Ik ben werkzaam in de regio Diksmuide, Nieuwpoort, Middelkerke, Eernegem, Gistel en Koekelare. Een zwangerschap mee kunnen volgen met jullie als koppel, voelt niet aan als werken, maar is een echte eer! Bij mij kan je ook terecht voor een ontspannende zwangerschapsmassage.

charlotte@hetkleinewonder.be

Vroedvrouw Elke D’Hulst

Hoi. ik ben Elke, mama van 3 ondeugende schatten. Vroedvrouw sinds 2005 en daarnaast afgestudeerd in de tropische geneeskunde. Na een aantal jaren werken als vroedvrouw in het ziekenhuis zijn we verhuisd naar het mooie Madagascar. Daar mocht ik dagelijks meewandelen in het unieke verhaal van zwangere en pas bevallen vrouwen op een bijzonder moment in hun leven. Ik heb heel wat ervaring op pre- en postnataal vlak, in het onderwijs; in ziekte en nood; bij kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Met mijn vele ervaring ben ik ervan overtuigd een meerwaarde te kunnen zijn in de begeleiding van jullie zwangerschap en jullie kraamperiode. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. 

elke@hetkleinewonder.be

 

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen voor jou wanneer het even moeilijker gaat?

Psychologische begeleiding op maat vanaf kinderwens tot gezinsbegeleiding via De Wondersprong!

Bezoek De Wondersprong