Prenataal Postnataal Cursussen en workshops Ons team Praktisch Contact

Ons team


Vroedvrouw Evelyne Heyerick

Evelyne Heyerick

Ik ben Evelyne. Ik hou van wandelingen in de natuur, dieren en de geur van bloemen.   Ik ben gek op mijn man Frederik en mijn vier kinderen: Sem, Gus en tweeling Tim & Elly.    Samen met hen en onze vele dieren woon ik in Kortemark.  Ik vind het zalig om mama te zijn en ken als geen ander de ups en downs tijdens het moederschap.  Daar mijn hart vooral ligt in de thuiszorg ben ik begin 2018 gestart als zelfstandig vroedvrouw. Ik ben iemand die rust uitstraal en belang hecht aan emoties.   Ik hou ervan om ouders te helpen in deze bijzondere periode en vind elke baby een bijzonder klein wonder. Hopelijk tot gauw !

Vroedvrouw Charlotte De Bruyne

Charlotte De Bruyne

Hallo, ik ben Charlotte, samen met een hardwerkend, lieve man. We zijn trotse ouders van drie super lieve kindjes. In 2011 studeerde ik af als vroedvrouw en had het geluk om onmiddellijk te kunnen starten op de materniteit van AZ Sint-Jan, Henri Serruys. Het was altijd al een droom geweest om als zelfstandig vroedvrouw te kunnen werken. In 2016, ben ik mijn droom achterna gegaan. Een zwangerschap mee kunnen volgen met jullie als koppel, voelt niet aan als werken, maar is een echte eer!
Bij mij kan je ook terecht voor een ontspannende zwangerschapsmassage.

Olivia Jones

Hallo! Mijn naam is Olivia. Ik ben gehuwd met de man van mijn leven en ik ben moeder van 2 fantastische kindjes. In 2009 behaalde ik mijn diploma als vroedvrouw. Nadat ik 6 jaar ervaring opdeed op de N.I.C.U. in het AZ Sint-Jan te Brugge besloot ik zelfstandig te worden. De connectie tussen moeder en kind ligt me nauw aan het hart. Mijn drijfveer is het moeders zo gemakkelijk mogelijk maken, moederschap normaliseren en taboes doorbreken. Het lijkt me goed af te gaan 😉. Ik zie jullie gauw in de praktijk! Tot dan!