Prenataal Postnataal Cursussen en workshops Ons team Praktisch Contact

Praktisch


Wat kost een vroedvrouw?

Vroedvrouwenpraktijk Het Kleine Wonder werkt met geconventioneerde vroedvrouwen.  Onze praktijk werkt ook via het derdebetalerssysteem wat voor jou betekent dat je niets hoeft te betalen voor de consultaties om jou te laten begeleiden door een vroedvrouw binnen onze praktijk.  

Er wordt bij opstart een éénmalige forfait van €25 gevraagd voor de opmaak van het elektronisch dossier, de administratie, het gebruik van medische materialen en de 7/7 zorg en bereikbaarheid.  Deze kost betalen sommige mutaliteiten terug. We rekenen geen verplaatsingsvergoeding aan.

In de zwangerschap is er een terugbetaling voorzien van 12 raadplegingen. Na de bevalling is er terugbetaling voorzien voor dagelijkse opvolging tot en met dag 5. Vanaf dag 6 zijn er 9 postnatale raadplegingen die terugbetaald worden door de mutualiteit tot jouw baby 1 jaar oud is.  


Contacteer ons 

Zorggarantie


Contacteer ons 

Telefonische beschikbaarheid

Tijdens de zwangerschap:

Na de bevalling:

Ons werkgebied

Ons team bestaat uit twee vroedvrouwen gesitueerd over twee West-Vlaamse regio’s. Je kan dus de praktijk naar keuze kiezen afhankelijk van je woonplaats.


Evelyne Heyerick

Werkgebied: Kortemark - Torhout - Ichtegem - Koekelare - Zedelgem - Aartrijke - Lichtervelde - Hooglede - Roeselare - Staden - Houthulst - Klerken -

Charlotte De Bruyne

Werkgebied: Diksmuide - Nieuwpoort - Gistel - Eernegem - Middelkerke -