Prenataal Postnataal Cursussen en workshops De Wondersprong Ons team Praktisch Contact

Psychotherapeutische begeleiding


De Wondersprong

Jouw begeleiding op maat vanaf kinderwens tot gezinsbegeleiding.

Een plek waar in alle respect geluisterd wordt naar uw hulpvraag. Wij maken graag tijd voor jullie en bieden een zorgaanbod aan om (aanstaande) ouders en hun gezin te ondersteunen in hun kracht om moeilijke periodes beter te dragen.

De wondersprong is onderdeel van Het Kleine Wonder te Kortemark die psychotherapeutische ondersteuning biedt vanaf kinderwens tot gezinsbegeleiding.  Gegroeid vanuit het idee om (wens) ouders, kinderen & jongeren te helpen met hun draagkracht te vergroten.

Vanuit onze professionele kennis en ervaring gaan we op zoek naar waar jij het meeste nood aan hebt en hoe je dit kunt bereiken.  Dit binnen een vertrouwelijke en warme sfeer. 

Onze psychotherapeut of perinatale counselor gaat samen met jou in gesprek om terug op zoek te gaan naar die klare kijk.  Ook wanneer je voelt dat je hele gezin in de knoop is geraakt, is er zeker plaats in onze praktijk om met zijn allen op gesprek te komen.  Soms gaat het over één gesprek, soms zijn er meerdere nodig.  Dat bekijken we samen, stap voor stap. 

ONS AANBOD:

Psychotherapeutische begeleiding:

Denk je dat ons aanbod iets voor jou is?
Maak via deze websitelink een afspraak met ons