Prenataal Postnataal Cursussen en workshops Ons team Praktisch Contact

Cursussen en workshops


Op deze pagina vindt u gerangschikt onze cursussen en workshops die we in de loop van het jaar organiseren. U kunt zich gemakkelijk inschrijven en betalen voor elke cursus of workshop via de site, of door een mailtje te sturen naar administratie@hetkleinewonder.be

Ben je op zoek naar informatie over ons relaxatieaanbod? Klik hier!

Workshops van vroedvrouw Evelyne


Babymassage €25

Kom tijdens onze workshop babymassage de vele voordelen van het masseren van je baby ontdekken en ervaren. Deze workshop is er op onze drie verschillende locaties.

Lees meer 

Cursussen van vroedvrouw Evelyne


Infosessie Dragen €15

Dragen..... Het is superhandig want je hebt je handen vrij en toch jouw kleintje dichtbij. Wens je meer te weten over dragen, dat kan !
Draagconsulente Bieke van DraagGraag komt met plezier uitleg geven over ergonomisch dragen. Je komt meer te weten over de verschillende draagsystemen en de voordelen ervan.

Drankje & versnapering inbegrepen

Lees meer 

Bevallingscursus €10

Onze bevallingscursus is er om jou en je partner zo goed mogelijk voor te bereiden op je arbeid en bevalling. Doorheen onze 2-delige lessenreeks informeren we jullie uitgebreid om zo op een rustige en positieve manier te bevallen.

Lees meer 

Borstvoedingscursus €15

Wil je een optimale start van je borstvoeding? Zit je nog met heel wat twijfels en vragen? Onze vroedvrouwen beantwoorden al je vragen over borstvoeding.

Lees meer