Prenataal Postnataal Cursussen en workshops Ons team Praktisch Contact

Cursussen en workshops


Op deze pagina vindt u gerangschikt onze cursussen en workshops die we in de loop van het jaar organiseren. U kunt zich gemakkelijk inschrijven en betalen voor elke cursus of workshop via de site, of door een mailtje te sturen naar administratie@hetkleinewonder.be

Ben je op zoek naar informatie over ons relaxatieaanbod? Klik hier!

alle Workshops


Babymassage voor papa’s €25

Deze workshop is er speciaal voor de papa's. Kom tijdens onze workshop babymassage de vele voordelen van het masseren van je baby ontdekken en ervaren.

Lees meer 

Café bebee €25

Zin om te komen koffielutten met andere moeders? Kom dan naar deze get together voor moeders met als doel jullie even te ontspannen en op te laden met positieve energie. Alles is in de groep is bespreekbaar. Hmmm... Nee, echt alles!

Lees meer 

Babymassage €25

Kom tijdens onze workshop babymassage de vele voordelen van het masseren van je baby ontdekken en ervaren. Deze workshop is er op onze drie verschillende locaties.

Lees meer 

alle Cursussen


Bevallingscursus Gratis

Onze bevallingscursus is er om jou en je partner zo goed mogelijk voor te bereiden op je arbeid en bevalling. Doorheen onze cursus informeren we jullie uitgebreid om zo op een rustige en positieve manier te bevallen.

Lees meer 

Borstvoedingscursus €15

Wil je een optimale start van je borstvoeding? Zit je nog met heel wat twijfels en vragen? Onze vroedvrouwen beantwoorden al je vragen over borstvoeding.

Lees meer