Prenataal Postnataal Cursussen en workshops De Wondersprong Ons team Praktisch Contact

Cursussen en workshops


Op deze pagina vindt u onze cursussen en workshops die jouw persoonlijke vroedvrouw in de loop van het jaar organiseert. Momenteel gaan ze terug live door in de praktijk te Kortemark of te Diksmuide. U kunt zich gemakkelijk gratis inschrijven voor elke cursus of workshop via de site, of door een mailtje te sturen naar administratie@hetkleinewonder.be

Zin om jezelf te verwennen met een zwangerschapsmassage ?
Klik hier!

alle Workshops


EHBO bij baby & kind €40

Een workshop gericht op baby en kind (0-12j) van 3 uur waarbij o.a. volgende thema's aan bod komen: omgaan met een angstig kind & geruststelling, contacteren van hulpdiensten, reanimatie, verstikking, wondverzorging, vergiftiging, koortsstuipen, en zoveel meer..

Lees meer 

Babymassage €30

Door een rustgevende massage laat je je baby ontspannen en versterk je terwijl die verbinding met elkaar. Babymassage werkt troostend en helpt bij buikkrampjes en moeilijke slaapmomenten. Kom de vele voordelen ontdekken !

Lees meer 

alle Cursussen


Bevallingscursus €20

Onze bevallingscursus is er om jou en je partner zo goed mogelijk voor te bereiden op je arbeid en bevalling. Doorheen onze bevallings cursus informeren we jullie zo realistisch en uitgebreid mogelijk om zo op een rustige en positieve manier te bevallen.

Lees meer 

Borstvoedingscursus €20

Wil je een optimale start van je borstvoeding? Wil je weten hoe borstvoeding werkt? Zit je nog met heel wat twijfels en vragen? Onze vroedvrouwen beantwoorden al je vragen over borstvoeding.

Lees meer