Prenataal Postnataal Cursussen en workshops De Wondersprong Ons team Praktisch Contact

Psychische begeleiding in de periode rond zwangerschap & bevalling


Ondersteuning bij kinderwens

Heb je een kinderwens? Maar verloopt het niet zoals gewenst? We vinden het belangrijk dat ouders die een kinderwens hebben met hun vragen en zorgen terecht kunnen bij ons en hierbij de juiste professionele en emotionele ondersteuning krijgen.

Ondersteuning bij zwangerschapsverlies

Heb je tijdens je zwangerschap of bevalling je kindje verloren? Weet je niet goed hoe dit te boven te komen? Voelt het gemis allemaal zeer pijnlijk aan en weet je niet goed hoe met rouw en verlies om te gaan? Praat erover met onze counselor, zij kan je helpen beter om te gaan met het verlies en gemis.

Prenatale counseling

Ben je zwanger en heb je het moeilijk? Is er die angst voor de verantwoordelijkheden die op je afkomen? Heb je stress voor de komende bevalling? Voel je je eenzaam en verdrietig? Heb je nood aan meer informatie omtrent zwangerschap, bevallen en jouw transitie naar moeder? Maak je afspraak bij onze counselor om beter om te gaan met al deze moeilijkheden. Erover praten helpt echt !

Postnatale counseling

Ben je bevallen en worstel je met een aantal dingen zoals moeilijke bevalling, moeizame borstvoeding, relatieproblemen, slapeloze nachten, … Voel je je neerslachtig of heb je minder plezier of interesse in wat je doet? Voelt jouw wolk eerder grijs dan roze aan? Wil je als moeder meer rust, tijd voor jezelf en je terug steviger in je schoenen voelen staan? Onze counselor gaat samen met jou op zoek naar een beter evenwicht waardoor jij als moeder terug meer kan genieten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Samen met onze counselor en vroedvrouw Evelyne ga je op zoek naar wat jij nodig hebt wanneer het eventjes moeilijker gaat. Verhogen we jouw draagkracht en pakken we die moeilijkheden, stress, verdriet of piekergedachten aan via voor jouw passende tools en therapie. Samen gaan we op zoek naar wat jou kan helpen om terug meer ontspannen, vrijer en vol vertrouwen door het leven te gaan. Dit zodat je terug meer kan genieten van het leven en het moederschap.

Maak je afspraak hier ? Klik hier !
https://dewondersprong.be/contact/